Üdvözöllek a Wellgold világában!  Well Gold Kft.   +36-30/55-243-77  +36-30/22-62-478   Biztonság a bizonytalan időkben is!

Befektetési arany
Aranyrudak
Hírlevél
Neve:
E-mail cím:
Napi arany árfolyam
USD/uncia
30 napos

További grafikonok ...

1 Euró = Ft

"Többnyire csak a dolgok elvesztése után tűnik szembe azok értéke"  Arthur Schopenhauer

Szolgáltatások

A jó minőségű termékek mellett nem hanyagolhatóak el a hozzájuk tartozó szolgáltatások. Legyen szó kiszállításról, szakszerű rögzítésről, karbantartásról vagy egy esetleges meghibásodás elhárításáról. Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást biztosítunk a mechanikai vagyonvédelem teljes területén.

Páncélszekrény szállítás

A honlapunkon feltüntetett árak, telephelyen történő átvétel mellett értendőek. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt termékek kiszállítását. A kiszállítás történhet csomagküldő szolgálat igénybevételével, illetve céges tehergépjárművel.

Páncélszekrény telepítés

Az értéktárolókat minden esetben, a Mabisz előírásoknak, illetve a gyártó javaslatának megfelelően rögzíteni kell. Ez kétféleképpen történhet: lemezszekrények, bútorszéfek és páncélszekrények esetén csavarozással, faliszéfek esetén pedig falüregbe történő betonozással.

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény használata során az alkatrészek elöregedéséből, karbantartás elmulasztásából, szakszerűtlen kezelésből (kulcselvesztés, kulcstörés, helytelen programozás, kód elfelejtés) adódóan szükség lehet a páncélszekrény kényszernyitására. 

                           Bővebben a nyitásról, és egyéb szolgáltatásainkról, érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

 

  Legnépszerűbb termékeink tulajdonságaiért, és árainkért kattintson a képre!