Üdvözöllek a Wellgold világában!  Well Gold Kft.   +36-30/55-243-77  +36-30/22-62-478   Biztonság a bizonytalan időkben is!

Befektetési arany
Aranyrudak
Hírlevél
Neve:
E-mail cím:
Napi arany árfolyam
USD/uncia
30 napos

További grafikonok ...

1 Euró = Ft

Erről majdnem lemaradtál! Egy kis ajándék neked!

Meg van! Kész van!

Neked minek kell a pénz?

Arany, mint biztonsági aranytartalék...

 

Vásárlás előtt vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki az árak fixálását a legfrissebb árfolyamon rögzíti. és személyre szabott ajánlattal tud szolgálni további haszonnövelő kedvezményeinkkel kapcsolatban is.

 

 

Neked minek kell a pénz?

 Felélte megtakarításait a magyar - nem tudni mi marad öregkorukra!?

A megtakarítási struktúrák azt mutatják, hogy a magyar lakosság inkább rövid távú megoldásokban gondolkodik, a hosszú távú célok egyre inkább kiszorulnak. E mögött az egyik ok a bizonytalanság mind egyéni, mind társadalmi szinten: nem látjuk, mit hoz a jövő, így döntéseket sem merünk hozni.

Három dolog van, ami miatt az öngondoskodást előtérbe kell helyezni, ez a nyugdíj, az egészségügy és a családon belüli oktatás kérdésének a megoldása a gyermekes szülőknél. Forrás: Napi Gazdaság

Ha önnek már van egy jelentősebb összegű megtakarítása, amit egy későbbi cél érdekében gyűjtögetett össze, vagy talán most szánta rá magát, hogy az öngondoskodás útjára lépjen.

Mindkét esetben érdemes elgondolkodni azon, hogy mi legyen azaz eszköz amivel ezt meg lehet valósítani, úgy hogy az értékmegőrzést a lehetőségekhez képes maximálisan tudja biztosítani.

  • Meggyőződésem, hogy az életünk folyamán összegyűjtött megtakarításaink vásárló értékét, csak a jól megválasztott dologi értékek képesek megőrizni. Ez nem csak kaotikus időkben igaz, bár ilyenkor még inkább aktuális fontolóra venni bizonyos tapasztalatokat.

Gazdasági válság után pénzügyi válság (Videó)    1971 óta a világ valutái mögötti az arany fedezet megszűnt, azóta egy olyan világban élünk, ahol a kormányok és a központi bankok egy pár billentyű leütéssel bármennyi pénzt nyomtathatnak. Egyszerű hasonlattal élve: Minél több krumpli van a piacon, annál olcsóbb.

 

A papírokba vetett bizalmunk megrendülni látszik? Mert a papír nem más mint egy ígérvény, a pénzünk sem más csak papír, amelynek értékét elsősorban a belévetett bizalom határozza meg.

A világ papírpénzei időről-időre elveszítették a vásárló értéküket. Érdemes ezen elgondolkodni, lehet egy élet munkája van a megtakarításainkban. Mitévők legyünk?

 

 

Nagy átalakulások vannak most folyamatban a világban, aki szeretné ezt az átalakulást a legkisebb veszteséggel túlélni, annak javaslom tegyen meg bizonyos lépéseket.

Az egyik lépés amit ennek érdekében tehetünk, hogy a megtakarításainkat diverzifikáljuk, azaz megosztjuk a kockázatot. Számos eszköz létezik ami számításba jöhet, és a lehetőségeket  személyre szabottan is meg kell vizsgálni.

Az ARANY is csak egy eszköz, de több ezer éves tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy kiválóan alkalmas az értékmegőrzésre. Mondhatjuk egy nagyon egyszerű eszköz, és manapság már szinte mindenki számára elérhető közelségbe került, mivel már akár részletekben, megtakarítási programokban is hozzá lehet jutni.

 

Még egy nagy előnye van, hogy nem igényel különösebb szakértelmet. Az eredetiségét bármelyik ékszerész, ötvös, becsüs megtudja állapítani, és ha bármikor pénzre van szükségünk, ezt ha az ország, vagy akár a  világ bármely tájékán is vagyunk, azonnal a helyi fizetőeszközre tudjuk váltatni, a mindenkori világpiaci árhoz viszonyított áron.

Tíz évvel ezelőtt kb. 2.500 Ft volt egy gramm arany jelenleg kb. 12.000 Ft grammja.

 

Az ARANY képes a megtakarításaink valós vásárló értékét megőrizni. Persze az arany vásárlásba sem érdemes fejest ugrani. Vannak itt is bizonyos alapszabályok amiket ajánlatos betartani, és érdemes az ezzel kapcsolatos  információkat beszerezni, vagy olyan szakemberhez fordulni, aki ebben a befektetési-megtakarítási formában kellőképpen tájékozott.

 

  Én személy szerint amit javaslok, mindenkinek aki arany vásárlásban gondolkozik, hogy csak átlátható egyszerű és ami nagyon fontos, hogy fizikai formában is megfogható, hazavihető, ismert gyártók által gyártott, lehetőleg 24 karátos 999,9-es tisztaságú színaranyat vásároljon meg befektetési célból. Ez egy nagyon egyszerű folyamat, ne hagyja magát megvezetni. Tartózkodjon az akár kedvezőbbnek tűnő túlbonyolított lehetőségektől.

 

 

Ha ön is úgy gondolja, hogy érdemes lehet  a jövő biztonsága érdekében, egy kis időt szánni erre, és szeretné tudni, hogy milyen a személyre szabott lehetőségei vannak,

akkor javaslok egy személyes találkozót, ahol  a törvény adta lehetőségekhez képest meg keressük önnek is a legjobb megoldást.

 

 

Szüksége annak, hogy valódi értéket birtokolj, fontosabb mint valaha!